Boek na boek maken we van de wereld een betere plaats!

Over ReadMore

Readmore is een jonge uitgeverij die ernaar streeft lezers betaalbare boeken te bieden die hen tot op het bot raken. Dit doen we door verhalen aan te bieden met een sterke maatschappelijke boodschap en uitzonderlijke vormgeving. Deze verhalen krijgen de nodige aandacht die ze verdienen om het ruimste publiek te bereiken, met dank aan zeer persoonlijke en specifieke marketingcampagnes. 

STIJL & INHOUD

Wij zijn trots op onze ontwerpen. Dimitri Balcaen maakt elk ontwerp persoonlijk, met behulp van zijn jarenlange ervaring als kunstenaar en grafisch ontwerper. Dat maakt al onze boeken tot kunstwerkjes.

Betaalbaar

Goede boeken hoeven niet duur te zijn. Bij Readmore leggen we de nadruk niet enkel op winst. Wij geloven dat een goed product zijn eigen publiek zal vinden met een beetje hulp van ons ervaren marketing team.

Zinvol

Boeken van Readmore zijn er niet alleen om u te prikkelen of in vervoering te brengen. We willen je vooral tot in je kern raken. Al onze boeken hebben als doel onderwerpen aan te snijden die iets betekenen voor mensen.

“Boeken zonder betekenis zijn hol. Met elk verhaal dat ik vertel, hoop ik iemand te bereiken die begrepen wil worden.”

Dimitri Balcaen / CEO & Auteur

Met ReadMore hopen we een klein maar voelbaar verschil te maken in de wereld. Onze nadruk op sociale kwesties en onze hoop om op termijn terug te geven aan de maatschappij zijn een hoeksteen van de onderneming. 

Dit kunnen we alleen bereiken met de steun van lezers zoals jou. Zonder jullie is ReadMore niets meer dan een droom. 

Tevreden lezers

Join the community

Enter your email address to receive regular updates, as well as news on upcoming events and specific offers.